Telefon: 7876 8672 – kontakt@attack.dk

TILBUD – klik her!

Ortovox First Aid Roll Doc Mid

Varenummer (SKU): 17890-21546-59206 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 199,00.

(77 kundeanmeldelser)

Med Ortovox? First Aid Roll Doc Mid førstehjælpstaske har du hjælpemidler lige ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. ?Rullen? har fire afdelinger hvori de allermest essentielle ting til førstehjælp er fordelt. Sættet fylder ikke mere, end at du snildt … læs mere her
Er Ortovox First Aid Roll Doc Mid på lager?

Annonce
Køb Ortovox First Aid Roll Doc Mid

Beskrivelse

Ortovox First Aid Roll Doc Mid fakta:

  • Navn: Ortovox First Aid Roll Doc Mid
  • Pris: Kr. 199.00
  • Mærke: Ortovox
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skitouring
  • VareID: 17890-21546-59206

Bestil Ortovox First Aid Roll Doc Mid fra Ortovox i dag til kun kr. 199.00 – så sendes den direkte til dig.

Ortovox First Aid Roll Doc Mid til din ferie

Ortovox First Aid Roll Doc Mid er en af de mest populære varer her på shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Skitouring. Der følger også lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Ortovox First Aid Roll Doc Mid ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ortovox First Aid Roll Doc Mid og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

77 reviews for Ortovox First Aid Roll Doc Mid

    Vær den første til at anmelde “Ortovox First Aid Roll Doc Mid”